Over ons


1944: Na het afstuderen in Antwerpen als meester uurwerkmaker, opende Remi Nachtergaele een winkel te Aspelare.

1966: De zaak eerst verhuisd naar de stationstraat in Ninove, om zich vervolgens definitief te vestigen op het Oudstrijdersplein 22.

1980: Guy Nachtergaele nam samen met zijn echtgenote Linda de zaak over na het beëindigen van zijn studies in Zwitserland en België als uurwerkmaker en edelsteenkundige. Linda Moortgat, de echtgenote, volgde cursussen als parelrijgster en studeerde eveneens af als gediplomeerd edelsteendeskundige en etalagiste.
2003: De zaak werd onder impuls van zoon Diether Nachtergaele vergroot. Zoon Diether volgde eveneens een diamantopleiding en studeerde af als juweelontwerper te Antwerpen.

2004: André, een gediplomeerde uurwerkmaker, voegd zich bij ons team.

Met meer dan 65 jaar ervaring is Juwelier Nachtergaele een referentie in deze fascinerende wereld. Door constante bijscholing streven wij naar continue verbetering van onze vakkennis. Juwelen, uurwerken en edelstenen zijn niet enkel ons vak, maar ook onze passie.

Wij houden er van als familiezaak  om onze klanten te dienen met creativiteit, vakkennis en hedendaagse knowhow. Al onze herstellingen worden in ons eigen atelier uitgevoerd waar ook vorm wordt gegeven aan onze eigen creaties en collecties. Creativiteit, perfectie en klantservice zijn onze referenties in de uurwerk- en juweliersbranche. Het oog voor detail, een verzorgde service en professionele begeleiding zorgen dat u zich als klant bij Juweliers Nachtergaele thuis voelt.